11.19.2014

Konsultavimas profesionalių advokatas

Konsultavimas profesionalių advokatas

Advokatų kontora advokatas padės jums išspręsti ginčus ir apsaugoti savo teises teisme dėl visoje Lietuvos teritorijoje. Ar turite sunku ar konfliktinę situaciją ar problemą su jūsų verslo partneriams, kvalifikuotas teisinės pagalbos advokatas Lietuvoje tokiais atvejais yra būtina.

Advokatas užsiima profesine veikla daugiau nei 12 metų. Atlieka administracinės, komercinės, civilinės, darbo ir šeimos bylas bendrosios kompetencijos, arbitražo ir kasacinio teismų, turi praktinės patirties darbo ir komercinės teisės srityje.

Teikia teisines paslaugas dėl užsienio prekybos sutartis, susitarimus, turto įsigijimas, įmonių registravimą, skolų išieškojimo, kompensaciją už moralinę žalą, pirkimo ir nuomojant nekilnojamąjį turtą ir valdymą atvejais šeimos ginčus, alimentų, gauti leidimą gyventi, imigracijos į Lietuvą rengimo.

Prieiga prie nacionalinių ir tarptautinių elektroninių duomenų bazių ir proceso telematikos galimybė juridiniams biurai atstovauja klientus visoje Lietuvoje ir užsienyje.

Konsultacijos internete leis jums greitai išspręsti problemą, gauti profesionalią pagalbą neišeinant iš namų ar biuro - užtenka turėti prieigą prie interneto.Prašymas suteikti teisinę konsultaciją internetu, gali būti padaryta anglų, lietuvių arba rusų kalbomis. Konsultacinės advokatą sąnaudos skiriasi priklausomai nuo klausimo sudėtingumo.

Geografija veiklos advokatų kontoros yra gana platus. Tarp advokato klientų - užsienio įmonės iš ES šalių ir Baltijos valstybių, NVS ir Kinijoje, taip pat asmenų, ...

Advokatas - konsultacijos ir paslaugos:

1.Civilinė teisė
2.Išsaugoti šeimos reikalus
3.Bylinėjimasis dėl kompensacijos už žalą sveikatai ar turtui
4.Išlaikyti darbo ginčus